Wie zijn wij?

The Creators

Branding Travels is een creatieve organisatie waarin we diverse producties realiseren in binnen- en buitenland. 

Met de Branding ‘’Travel’’ editie nemen wij de producten van verschillende merken mee naar het buitenland om content te schieten, voor zowel foto als video. Door een gezamenlijke reis, kunnen we de kosten van een internationale shoot verlagen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de content. Uiteraard letten wij erop dat de merken die per reis meekomen, niet overlappen in de product categorieën zodat brand identities uniek blijven.

Een reis met Branding Travels is all-inclusive. Het begint met 2 briefings waarbij we doelen bespreken en een plan opzetten. Op basis hiervan worden modellen, locaties, shotlists, storyboards en content pakketen samengesteld en geproduceerd. Zo hebben wij altijd een geschikte oplossing voor jou en jouw merk.


Naast de travel editie organiseren wij ook shoots in Nederland op locatie of in de studio. Wij hebben een studio waarin wij shoots kunnen realiseren. 

Voor iedere productie zoeken wij een team dat past bij jouw merk. We beschikken over een groot netwerk waarin wij de meest uiteenlopende modellen kunnen bieden. Naast modellen hebben wij ook een groot netwerk met Influencers. Voor een extra boost kunnen wij op zoek gaan naar een Influencer die bij jouw merk past. 

Heb jij wensen voor een model? Laat het ons dan vooral weten, wij vinden een juiste match tussen een model en een merk ontzettend belangrijk.

het Team

Naomi

Producer

Hugo

Fotograaf

Jasper

Videograaf

Contact