Wat doen wij?

Branding Travels is een all-inclusive content creatie dienst verlener.  Maar wat Branding Travels echt is, is een jong team die voor jou en jouw merk de tofste content maakt!

Voor al onze shoots stellen wij het juiste team en de mooiste locaties samen om zo een waardevolle shoot voor jou neer te zetten. Dit doen we in 3 verschillende formats met elk hun eigen doel en functie.

Onze pakketten

TRAVEL SHOOTS

Waar Branding Travels mee begon. Samen met een team van producer tot visagie, foto en video tot modellen reizen we af naar de mooiste locaties in Europa. Hierbij nemen wij de producten van meerdere bedrijven mee wiens producten optimaal tot hun recht komen in de shoot locaties. Door een gezamenlijke reis, kunnen we de kosten van een internationale shoot verlagen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van modellen, locaties en productie team. Uiteraard letten wij erop dat de merken die per reis meekomen, niet overlappen in de product categorieën zodat brand-identities uniek blijven.

Een reis met Branding Travels is all-inclusive. Het begint met 2 briefings waarbij we doelen bespreken en een plan opzetten. Op basis hiervan worden modellen, locaties, shotlists, storyboards en content pakketen samengesteld en geproduceerd. Zo hebben wij altijd een geschikte oplossing voor jou en jouw merk.

Onze volgende editie reist af naar de Franse Alpen voor de thema’s Winter, Lente en Spa & Wellness. Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? Download hier de brochure of neem contact met ons op!

WEEKEND TRIPS

Weekend Trips

Voor onze klanten met specifieke wensen die niet kunnen wachten totdat een geschikte Travels reis naar de juiste bestemming gaat bieden we de weekend trips aan. Dit zijn shoot reizen van 2 a 3 dagen naar een bestemming van jou keuze. Samen met jou werken we uit wat jij nodig hebt en hoe we dit het beste kunnen realiseren!

Het beste? Mochten wij een klant weten die net als jij gebruik kan maken van de weekend trip, dan kunnen we altijd de reis delen! Zo scheelt dat weer in de kosten!

Wil je weten wat wij jou aan zouden raden? Neem snel contact op!

DAY SHOOTS

Day Shoots

Uiteraard is het team van Branding Travels ook in ons eigen kikkerlandje beschikbaar voor content shoots voor jou merk! De tofste content overdag schieten, en s’avonds weer lekker terug in je eigen bedje thuiskomen!

Perfect voor de dagelijkse social media content die alsnog jou merk versterken maar dan lekker binnenlands! Benieuwd wat onze makers voor jou kunnen doen? Vind nog meer van hun werk hier & hier.

Interesse? Neem dan contact met ons op!